Magyar Diák Sport Napja a köszönetjegyében

2021. szeptember 24-én a borús reggel ellenére izgatottan készültünk sportos délelőttünkre. Vendégeket vártunk! A Sólymok Kosárlabdacsapat decemberi adománygyűjtésének köszönhetően óvodai csoportunk sok-sok értékes berendezési tárggyal és fejlesztő játékkal gazdagodott, ezért szerettük volna a csapattagjainak megmutatni, hogy mire is fordítottuk a kapott adományt. Sajnos mivel programunk a délelőtti órák során került megrendezésre, így Mester Márk képviselte a csapatot, de a gyerekek nagy szeretettel fogadták és egy közös kosármérkőzésben próbáltunk játékba kerülni a profival, több-kevesebb sikerrel.

Közös kosarazás a Sólymok képviselőjével

Szintén a sportnapon szerettünk volna köszönetet mondani a TESCO GLOBAL Zrt.-nek, melynek pályázatán egy udvari láncos lépegetőt nyertünk, ezzel gazdagítva iskolánk udvari játékait. A programra hívtunk több TESCO-s dolgozót is, de ők is, mivel dolgoznak egy kolléganővel képviseltették magukat. Ezúton is köszönjük a kapott udvari játékot!

A Tesco Global Zrt. képviselője jelenlétében próbáltuk ki a láncos lépegető

A sportnapunk a kissé borongós, hűvös idő ellenére is sikeresnek volt mondható. Reméljük jövőre is lesz hasonló programra lehetőség! A képek pedig beszéljenek önmagukért!