Vidám kirándulás

Végre kisütött a nap és intézményünk gyermekei a közösségépítés egyik legfontosabb formáját választva kirándulni indultak.

Óvodás és foglalkoztató csoportos gyermekeink lovaskocsival vágtak neki a „világnak”.

Először a Pálfája parkerdőben tettek egy kis sétát, ahol kipróbálták az erdei játszóteret. Majd a Cifrakertbe vitte őket a lovaskocsi, ahol nagy-nagy élménnyel próbálgatták ki a játékokat. A képek alapján nagyon vidáman telt napjuk!

Ilyen még nem volt és mégis lett! Iskolánk alsó és felső tagozata egy irányt vett célba, amikor kirándulni indult. Makón a Lombkorona-tanösvény és Kalandpark volt úti célunk, ahol a kisebbek kipróbálhatták a kicsik számára készített kötélpályát. Óriás trambulin ugráltak, illetve kipróbálhatták az íjászkodást is. A felsősök, illetve a bátrabbak a Maros felett kifeszített kötélpályán csúsztak át. Majd városnéző kisvasúttal bejártuk Makó városának utcáit, és megállapítottuk, hogy igazán szép város, mely nem csak a hagymáról híres, hanem sok egyéb másról is. Zárásként a lombkorona-tanösvényen haladtunk végig, ahonnan egy 45 méteres csúszdán lehetett leérkezni a talaj szintjére

Fantasztikus élményekkel zárult kirándulásunk!