Megkezdődött a 2020-2021-es tanév

A hosszúra nyúlt szünet után bizonyára mindenki izgatottan várta a tanévkezdést. Az iskola dolgozói már hetek óta lázasan készültek a gyerekek érkezésére. Fokozatosan szépítették, rendezték az iskola környezetét, díszítették az osztálytermeket. Azonban az örömbe némi szomorúság is vegyült. Mindenki legnagyobb sajnálatára Vizi Viktória igazgató asszony szeptember elsejétől másik munkahelyen tevékenykedik tovább. Tiszta szívből kívánunk neki a továbbiakban sok sikert, köszönjük a munkáját, a felénk irányuló kedvességét.

Egyúttal szeretettel köszöntjük iskolánk új igazgatóját, Kecskés Ilona Ildikót. Gratulálunk neki és sok sikert kívánunk a munkájához. Reméljük jól fogja érezni magát iskolánk közösségében.

A jelenlegi vírushelyzet miatt a hagyományos ünnepélyes tanévnyitó helyett osztályonként külön-külön köszöntöttük a gyerekeket. (A képen az első osztályosok “mini tanévnyitója” látható).

Mindannyiunk számára felemelő érzés volt az újratalálkozás. Örömmel köszöntötték egymást a gyerekek, tanárok, asszisztensek. Az első tanítási hét végig ebben az örömteli hangulatban telt.

Kedves gyerekek! Nagyon büszkék vagyunk rátok azért, hogy ilyen ügyesen alkalmazkodtok a megváltozott helyzethez, betartjátok az új szabályokat és közben nem veszítitek el a mosolygós jó kedveteket.

Kedves Szülők/Hozzátartozók! Köszönjük önöknek az együttműködésüket és a kitartásukat. Eltelt az első hét….. nagyon vártunk titeket, jó újra együtt lenni!